Мої Дієти Для Схуднення - Думки?

Я їм:

  • Принаймні, 2 курячі грудки в день.
  • Зазвичай пачку локшини і обернути борошна.
  • 2-4 шоколаду wheetabix.

Майте на увазі, що я використовував, щоб з'їсти більше 3000 калорій в день і не тренування, а я тренуюся щодня.

Мені 16.

Якщо я коли-небудь хочеться перекусити, з'їм Snackajacks або щось.

+803
devlweb 10 січ. 2019 р., 07:39:11
33 відповідей

Я вивихнув плече близько 9 місяців тому. Я думав, що вона зажила, поки я не почав намагатися грати знову кидати спорт. Він зараз почувається нормально в будь-який час, за винятком, коли я намагаюся кинути м'яч сильно. У мене було кілька незначних (тобто не все, що боляче) підвивихи при цьому, і більше немає діапазон руху, щоб кинути дуже важко.

Прямо зараз, я обмірковую між операцією і здаватися, кидаючи на деякий час і сподіваючись на краще. Скільки часу вивих/subluxated плече продовжує поліпшуватися з точки зору стабільності і діапазон руху, якщо зміцнити за допомогою звичайної важкої атлетики, що розтягується з звичайними вправами на розтяжку і повторно не пошкодив? Якщо він зараз нестабільний, є ще непоганий шанс, що він буде поступово поліпшуватися навіть після 9 місяців?

+992
afedersin 03 февр. '09 в 4:24

Я вважаю, що у поштовху виконуються в помірному вазі за численні повтори-це незрівнянний для цієї мети. Мій улюблений спосіб тренування високої інтенсивності з цей рух називається "Смерть на поштовху". На запуск таймера, один поштовх виконується в першу хвилину, дві, проведені на другій хвилині, Три на третій хвилині, і так далі, поки не недостатністю.

Ви можете ознайомитися з Мікко сало виконати цю драбину в дуже вражаючим чином тут.

+955
Anthony Krivonos 21 лист. 2010 р., 16:31:07
Інші відповіді

Пов'язані питання


Схожі питання

Є два штучних підсолоджувачів в цей продукт: сукралоза і ацесульфам калію (також відомий як туз-до). Мета використання двох підсолоджувачів, щоб отримати кращу цукру, як смак, ніж з одного підсолоджувача.

Ви можете прочитати відповідні статті в Вікіпедії на ці речовини, але досить сказати, що жоден з них не дуже добре часто вживати, навіть якщо вони Гра (в цілому визнані безпечними) чи є свобода волі/схвалення уряду. Ми можемо говорити про великий ЛД50 досліджень на тварин, або кількість досліджень на людях, але, зрештою, ніщо не є повністю безпечним--токсичність-це захід впливу з плином часу, і надлишок нічого погано не важливо, що ви ставите в вашому тілі.

У світлі цього, найголовніше, якщо ви хочете використовувати добавки у здоровий спосіб, щоб зробити це в міру. Як важко це може бути для отримання харчування за рахунок свіжих продуктів, добавок полягає в тому, що--доповнює ваш звичайний раціон, а не замінювати його. Це не про збільшення зручність, дозволяючи скоротити вживання, як велика частина вашої дієти, як ви можливо.

+902
OluSik 18 лист. 2015 р., 21:24:03

Це залежить від того, як ви маєте на увазі під "правильною". Для мене, як правильно виконати це таким чином, що запобігає травми, так що ви можете насолоджуватися бігом для довшою тривалістю часу і/або безперервного календарного періоду з-за травми. Деякі можуть підписатися на правильний сенс досягнення найбільшої ефективності або ПАРЄ чи інакше найкращий час. Моя відповідь/рада на ваше питання надіслано на профілактику травматизму, який я вважаю, це правильний шлях, щоб бігти.

Я читав багато статей в друкованих та онлайн-консультації тренера, і пройшли через безліч проб і помилок на цю тему за останні 15 місяців. Існують дуже різні думки на цю тему.

Деякі люди рекомендують "босоніж" Біжить стилі або стилі мінімалізму. Інші можуть рекомендувати стопи, середнього відділу стопи працює. І ще інші, як правило, "традиціоналіст" Лікарі і вчені, здається, підтримують лише негативні результати, що, але м'який п'яти.

Мій особистий досвід полягає в тому, що я завжди був хронічним і серйозним нападник п'ятою. І кожен рік, коли мій пробіг і/або інтенсивності підібрали, я в кінцевому підсумку з тієї ж ниття травми (хондромаляция, запалення окістя і т. д.). У березні цього року я перейшла (не на ніч) в передній частині стопи Страйд з допомогою мого тренера. Я перейшла досить швидко за 2 тижні, працює близько 10-15 миль на тиждень і включати деякі працює дрилі. Я був без травм після. Будь ласка, прочитайте це рекомендований підхід для мене і те, що працює для мене.

Моя вам порада: якщо ви вносите зміни, робіть це дуже повільно. Я швидко перейшла, але я також читаю людей, які знадобилося кілька місяців, щоб змінити свій крок.

Крім того, перед запуском більше, будь ласка, будь ласка, зайти на спеціалізований працюючий магазин. Мені теж подобається, але не для бігу кеди. Існує ціла безліч інформації про види взуття і тим, як пронація, що біг ваш магазин зможе допомогти вам. Знайти правий черевик (або хоча б гарною взуття) дуже важливо.

+884
leisa 20 трав. 2016 р., 06:07:56

На жаль, це не завжди проста арифметика. Так, втрата ваги-це, по суті, спалювати більше калорій, ніж ви споживаєте. Але, це спрощене уявлення не враховує складних подіях перетравлення їжі та активності організму, пов'язаної з вживанням нездорової їжі.

Яскравим прикладом є дієта соди. Дієта сода має 0 калорій, так що, теоретично, можна було пити нескінченно порції матеріалів і не набрати вагу. Однак, тіло не реагує на підсолоджувачі в газовану воду (навіть 0 калорій підсолоджувачі) в метушливій манері. Протягом 20 хвилин, споживають підсолоджені напої або їжу, шипи цукру в крові, викликаючи викид інсуліну. Ваша печінка реагує на це шляхом перетворення цукру в жир.

Хоча я думаю, що можна схуднути пити дієтичну содову і працювати багато, ваш жир буде зростати, що призведе до неправильних результатів.

Так що, так, ви зможете схуднути, просто робити деякі арифметичні калорій, але ні як не тягнуть за собою здоровий спосіб життя, так і є безліч негативних наслідків.

+771
Sascha Gottfried 7 серп. 2015 р., 11:03:16

Є багато програм можна знайти в інтернеті, багато безкоштовно. Коли ви говорите досліджень, це де ви входите. Кожна людина і кожне тіло по-різному. Наш організм реагує по різному процедур і ваг. Це йде так добре для дієти. Ніхто не знає ваше тіло краще, ніж ви. Я б сказав, знайти програму, яка повністю задовольнить всі ваші бажання від планування до результатів. Візьміть це повільний, але постійний. Є багато планів (тренування і харчування) на Bodybuilding.com для використання в якості керівництва.

+756
Shiv Kumar 17 жовт. 2018 р., 08:12:06

Бігова доріжка, звичайно. Ваше тіло буде звикнути до парку або будь-якому ОКР. Де ви considor пішки, тоді як бігова доріжка допоможе вам у varition. І як ви сказали, що ви можете приділяти більше часу пройти деяку відстань без бігової доріжки, то це не допоможе так сильно.. тому що чим більше ви будете прикладати зусилля в найменший час, тим більше ви будете втрачати вагу, порівняно з іншими метод, який ви згадали.

+703
Stefano Lombardi 5 серп. 2014 р., 11:17:53

Я можу вивчити навички художньої гімнастики при виконанні комплекс вправ. Я зараз роблю 3 дні, повного розділення тіла і хотілося б дізнатися рухах, як планш і передній важіль. Допоможіть плз.

+694
chadrien 19 груд. 2019 р., 17:42:35

Там стільки неправдиву інформацію про те, "як" є, що її пригнічує. Так у мене є пара питань. Який би ідеальний раціон виглядає так (не несучи про фактичне тип харчування просто його скласти)? Наприклад, було б 50% білка, 30% вуглеводів, ... ви отримуєте ідею.

А з відсотками ви хочете відрегулювати ці протягом дня? Більше білка, скажімо, на початку ранку і менше ввечері?

Яйця добре чи погано? Я дійсно втомилася від цього. Я люблю яйця і в одному дослідженні вони цілком нормально їсти навіть кожен день, а в інших слід обмежити їх. В іншому тільки білі, і ще раз в інший це не важливо.

Готуюся почати нову звичайної тренування і дієти. Кинути палити після 20 років і, нарешті, відчуваю, що намагається прийти в форму, але я намагаюся відсіяти всю інформацію і виявляються більш переважною, тоді я міг припустити.

Редагувати: Як ці речі змінюються, коли плануєте їду на тренування і робить тренування їжі приймати до тренування або після. Нарешті, скільки часу до/після їжі має відбуватися?

+641
Valera123rus 4 бер. 2010 р., 20:32:37

Я роблю інтервали в 90% максимум. ЧСС 2 рази в тиждень (намагається повторити це дослідження[PDF файл]) Однак, на кілька днів пульс не підвищується з інтенсивністю. Я завжди біжу на той самий пагорб - на кілька днів ЧСС піднімається дуже швидко до 170, і я можу тримати його там з субмаксимальное зусилля (якщо я тужилася з усіх сил, він йде досить швидко до 185). Але в деякі дні він навряд чи добереться до 160 і я не можу підштовхнути його вище, навіть якщо відчуває себе сильнішим.

Спочатку я подумав, що це може бути ознакою втоми або прийдешнього захворювання, але це не схоже, - іноді я відчуваю себе чудово після кількох днів відпочинку, я добре спав, з нетерпінням чекаю впихати... і пульс не піднімаються. Я припускаю, що якби це було викликане якоюсь хворобою серця, це все одно, що всіх днів. Але він коливається, здавалося б, випадковим чином, навчання йде легко, на наступному тижні його не буде (в цьому випадку я перестану працювати після першого інтервалу і просто погуляти). Будь-яка ідея, що може бути причиною?

+582
Simon Hawkins 5 груд. 2014 р., 15:01:28

Я думав взяти участь у марафоні, але нещодавно я натрапив на цю статтю. Підводячи підсумок, автор стверджує, що біг на довгі дистанції, і взагалі будь-кардіо зроблено протягом кількох годин або понад 65% від максимального серцевого ритму, шкідливо, особливо для жінок, так як це руйнує їх метаболізму.

Досліджень—клінічних та наглядових—служить переконливим аргументом, що занадто багато кардіо може знизити вироблення гормону щитовидної залози Т3, його ефективність і метаболізм[1-11], особливо якщо супроводжується обмеженням калорійності, поширеною практикою.

...

Коли рівні Т3 в нормі, організм спалює достатню кількість енергії, щоб зігрітися, і функція м'язів при помірній ефективності. Коли є занадто багато гормону щитовидної залози (Гіпертиреоз), організм переходить у стан, коли набрати вагу практично неможливо. Т3 занадто мало (гіпотиреоз), і організм накопичує жирові відкладення з легкістю, майже незалежно від рівня фізичної активності. Жінки мимоволі ставлять себе в стан гіпотиреозу, коли вони виконують стільки стаціонарного кардіо.

Потім він також робить пункт, що занадто багато працює і викликає втрату м'язової маси, що в свою чергу може негативно позначитися на загальному стані здоров'я.

Пару років тому я зробив 3 напівмарафон, і я повинен зізнатися, хоча я багато тренувався я залишалася толстой. Незабаром після мого траси, я переключився на не-змішувати дієту, а також вилучені всі оброблені харчові продукти з раціону, і без регулярних фізичних навантажень я скинула 8 кг. Я прийшов до висновку, що це була неправильна дієта, яка не допомогла мені схуднути при бігу. Але після прочитання вищезгаданої статті це змушує мене думати, що, можливо, це було пов'язано з управлінням і метаболізм?

Моє питання: це стверджує, що працює руїни метаболізм правда? Я знаю, що існує багато міфів навколо того, що жінки не повинні зробити багато видів спорту, але цей автор робить сильні заяви про кардіо за сприяння інша діяльність у тренажерному залі, як важка атлетика (протягом його сайт, а не прямо у статті). Інша справа, що я розглядаю марафон в основному як виклик і випробування для моєї витримки, так як я не зацікавлений у втраті ваги. Але тоді втрата м'язової маси може статися, що це точно не моя мета. Якщо обмін речовин і втрата м'язової стверджує, правда, то бігти більше не здається здоровим для мене - це правильно чи я щось пропустила?

+568
Aqil 16 черв. 2018 р., 04:27:55

Неважливо, що я, або хтось ще рекомендує, зрештою, ваше рішення повинно бути засноване на вашій терпимості до болю і ризик подальших серйозних травм. Як мінімум, ви повинні проконсультуватися з професіоналом, щоб встановити правильний діагноз, якщо ви ще цього не зробили. Сказавши Все це, я була у вашій ситуації, беручи участь в різних спортивних. Я вибрав ті ж методи у вас (льодом і болезаспокійливі засоби), і це дозволило мені змагатися. Я також додав розтяжку до і після події(ий) і переконалися, що багато відпочивати між тренуваннями. Крім того, я знайшов до-стрічки корисна, принаймні психологічно, але, що може бути з-за мірою моєї травми і її локалізації. Ви не можете отримати ті ж самі результати.

Зрештою, ви повинні оцінити, що конкуренція в подія означає для вас у контексті потенційно хронічна травма. Зважити проти беручи час, щоб повністю усунути пошкодження, щоб не допустити перетворення в хронічну форму і можливість брати участь в гонках болю в майбутньому. Тільки ви можете зробити цей вибір.

+544
Rio Wing 26 серп. 2014 р., 05:50:43

М'язова пам'ять-це реальність, більш ніж коли-небудь.

Я повертаюся до тренувань після довгого періоду бездіяльності, що змусило мене втратити все адаптації з точки зору розмірів, міцність і кондиціонування.

Я тренуюся вже 5 років і перш ніж мені довелося зупинити мій вага була близько 92 кг і зараз становить ок. 81кг. (У мене немає точної мірою жиру в організмі, але його так само).

Як я можу збільшити м'язову пам'ять, щоб повернутися на мій колишній рівень, і як перевести це в ефективний періодизації?

+538
seigh 10 жовт. 2018 р., 23:30:26

Ваш особистий тренер, відео з YouTube і праві, але все залежить від контексту. Розтяжка допоможе вам досягти нових діапазон руху, але в якийсь момент ваше тіло потребує адаптації до нових набрала діапазон руху. І там, де силові тренування допоможуть. Тільки не перестарайтеся розтяжка перед тренуванням, це може призвести до травми. Зробити кілька простих тягнеться до тренування, ніж після того, як ви можете перевірити свої межі. Погане згинання в основному обумовлені напружені м'язи, тому розтягнення повинні працювати. Іншою проблемою для бідних присідання можуть бути погана рухливість стегна або слабкі м'язи сердечника (тому дошки іноді може допомогти). Щоб перевірити це, перед будь розтяжкою, спробуйте зробити легкий завантажується присідати з пластин під п'яти (це допоможе виключити погане згинання). Ніж робити які-стегно тягнеться, і знову тест, якщо ви бачите поліпшення, це означає, що ваші стегна колготки, Якщо ви не бачите поліпшення, значить швидше за все проблема в слабких ядра.
І іноді потрібно просто дізнатися, як присідати, для цього ви можете використовувати стіни перед присіданнями. Моя порада така, перш ніж ви не відчуваєте себе комфортно з присіданнями не stroglift програми 5х5.

+537
DarckBlezzer 24 квіт. 2015 р., 18:10:26

Це не оптимально, але у тебе непогано виходить для новачка/любителя.

Чому це не оптимально, це ви хотіли не більше 48 годин відпочинку між роботою тієї ж групи м'язів. Я припускаю, що ви робите шпагат тілу? В цьому випадку буде набагато більше, ніж 48 годин між тренуваннями однієї групи м'язів (аж до, ймовірно, тижня).

Робити push і pull спліт з цими trainingdays ймовірно, буде працювати краще, ви повинні дати їй іти!

+536
katocolon 5 жовт. 2014 р., 18:22:40

Велика проблема, що у більшості людей полягає в тому, що задні дельтоиды є відносно слабкими, і це не займе багато ваги, щоб підкреслити їх (тим більше що вони, як правило, недостатньо підготовлений в порівнянні з медіальної/передні дельтоиды). Тому вони використовують більше ваги, ніж необхідно, і зламати форму, щоб вмістити.

Якщо ви хочете тренувати їх з хорошій формі, Веслування-це хороша вправа, так само як і зворотного рядів. Поставити низький бар Сміт машини або аналогічний, вам в лавці установки натисніть під ним, і потягніть вгору в бар, а не відштовхнути її. Якщо вам потрібно більше ваги, ви можете прокласти пластини на грудях. Коли це стає громіздким, ви можете перейти на вільні ваги вправи/тип гантель.

+510
Amadea 28 квіт. 2012 р., 13:36:25

Припустимо, я на висококалорійне харчування (я.е зсипати дієта), підняття тягарів, і я теж піду гуляти 3 години в день.

Ходьба є не аеробне тренування, тому співвідношення глікогену проти жиру використовується в якості палива-це дуже добре зважені у жир. Я не зовсім впевнений, про співвідношенні, я думаю 80/20 в середньому на 3 години. Тепер... гуляли 3 години-це досить багато (це у гіпотетичному випадку, ви отримаєте крапку), але я впевнений, що я міг оцінити (з деякою похибкою) скільки грамів жиру я спалив на кожній прогулянці кожен день, і якщо я підведу підсумок за тиждень-це багато.

Моя точка зору (питання): чи це Може бути спосіб (швидше розуму) для отримання м'язової маси і втрати жиру одночасно?

Я знаю, що досягнення обох результатів одночасно не представляється можливим (принаймні не перевантажили/не новачок фізичних осіб), але я не впевнений, що станеться в цьому випадку.

Будь-які ідеї або папір, що передбачає відповідь?

+464
Chris Dennett 27 січ. 2014 р., 13:45:23

Харчової енергії виражається в їжі калорій (маркування: ЄС ккал, США/Канада ккал) або килоджоулях (кДж). Харчових калорій, або "калорії" одиниці часто використовуються в контекстах, в харчуванні, міра кількості енергії в 1000 разів більше, ніж одиниць у наукових контекстах, відомих також як калорій або грамів калорій ("кал"). Їжею калорії таким чином, згадані менш двозначно в деяких формальних контекстів в кілокалоріях (ккал) або кіло калорій. Одна така калорія дорівнює 4.184 килоджоуля. У рамках Європейського Союзу, як кілокалорія (ккал) і кілоджоулі (кДж) з'являються на етикетках продуктів харчування. У багатьох країнах, відображається лише один з підрозділів.

Вікіпедія: харчової енергії

+414
Diogo T 4 черв. 2017 р., 04:41:45

Останнім часом у мене було у формі. Я був кілька місяців тому якась жирна і я більше не (Спасибі трохи бігу, трохи спорту, як волейбол, і трохи краще). Тепер у мене є пристойний кузов, з хорошим ІМТ.

Моїм наступним логічним кроком буде отримати трохи м'язи зараз. Проблема в тому, що я намагався ходити в спортзали, але я борюся, щоб тримати мій темп, щоб продовжувати йти до них або практика моїх вправ. Однак я ніколи не боротися про заняття спортом, тому що вони весело. Так що я цікаво, якщо там може бути спосіб, щоб отримати розірвав на заняття спортом? Якщо так, що б бути найкращий вид спорту для цього? Спасибі!

+286
Err 28 лют. 2016 р., 11:59:22

По-перше, вітаємо. Робимо 5-6 повторень у сеті-це не просто подвиг.

Якщо ви отримуєте ваш підборіддя над поперечиною без Киппинг, ви, ймовірно, займаєтеся латів в якійсь мірі. Підтягування є складовою м'язи вправ, які будуть займатися ваші найширші, трапецієвидні, ромбоподібні, біцепси і т. д. Його можливо, що ваші лати адекватно розроблені для цього вправи на поточний вагу. Якщо ви в змозі зробити повний діапазон руху, ви могли б розглянути намагається збільшити кількість повторень в сеті ви робите, або додати вагу за допомогою пояса для схуднення, Щоб додатково стимулювати вашу спину.

Є досить хороше опис метод візуалізації здійснити тут... Але з вашого опису, я б сказав, що ви робите це правильний шлях.

Культуристи іноді зосередиться на "підтягування широким хватом" або "широким хватом pulldowns" (від кабелю), щоб ізолювати їх латів. Мій досвід полягає в тому, що вони ізолюють своїми м'язами, але також викликає біль у плечі. Ваш досвід може відрізнятися. Посилання на бодібілдинг-сайт, який обговорює підтяжка варіацій тут

+240
Defiler 27 бер. 2014 р., 16:54:57

Коли-небудь бачили фільми, де головний герой потрапляє в нове тіло, і потрібен час, щоб звикнути до нього? Ось що росте, і якщо ви не маєте достатньої практики "використання" вашого тіла, ви будете неправильно звертатися.

Кращі поради: знайти аналогічну рівня кваліфікації для неї, щоб грати с, поки вона не розвиває навички Наталі каже. Якщо ви не можете, то так, будь-якого рівня практика допоможе розвинути ці навички.

Важливо: нічого не сталося з нею, просто потрібна практика.

+234
nono303 20 лист. 2016 р., 20:58:57

Чи можна поліпшити або підтримувати швидкість на будь-якій відстані, виконавши наступні дії: Жорсткі тренування 1-3 рази на кожні два тижні, де 75% або більше рас, а інші раси тренувань темпами. Легко тренування 3-5 разів на тиждень. Протягом місяця в середньому 12 працює, так що, швидше за все, бути маленький пробіг, але багато високої інтенсивності з-за перегонів.

+225
Jethron 23 трав. 2019 р., 03:24:24

Я роблю цей виклик, де у 50 присідань в перший день і 100 в секунду і 150 третього н т. д. протягом 30 днів. Я звик навпочіпки, так що її дійсно не має великого значення для мене. У мене ця звичка навпочіпки у ванній, а потім прямо в холодний душ. Зараз у мене стегна судоми Н попки і це теж впливає на моє ходіння. Тому я хочу знати, якщо корчі з душу, тому що я сильно сумніваюся, що від мене навпочіпки проблемою, оскільки, як я вже говорив, я звик навпочіпки.

+211
Marcus Scipio 5 лип. 2010 р., 16:51:55

В той час як ви використовуєте м'язи і вони завантажуються ті ж нервові шляхи, відповідальні за дискомфорту зондування використовуються для стимулювання м'язів (або так я читав В шкіру леопарда Келлі Старрет).

Я думаю, що це також залежить від співвідношення різних типів волокна, які були використані в рух.

Дослідження показали, що постуральних і фазических м'язи по-різному реагують на стрес, з постуральною м'язи відповідати скороченням, але фазических м'язів стає загальмованою неврологічно, а потім слабшає. Така поведінка буде мати конструктивні результати довгостроковій перспективі.

(Сміт Дж. 2005, М'язової Системи. Структурні Кузова)

Я настійно раджу перевірити цей документ.

+149
mitling 26 жовт. 2016 р., 04:22:34

Я не думаю, що починаючи SL5x5 повинно бути проблемою, тому що перше, що вам зробити, це перевірити ваш 1ПМ, і є цифри для вашої програми встановлено у відсотках від цього. Так що в кінці розрізу, якщо ти слабший, ніж зазвичай, то це цілком розумно працювати з меншими вагами, ніж зазвичай.

Поки ви покладаєтеся на свіже 1ПМ тест, а не використовувати попередній, який, можливо, вище, ніж ваш поточний, ви не будете тупцювати на місці так швидко, так що ви б також бути в змозі скоротити трохи довше, перш ніж етапності в профіцит режиму.

+135
Niv Apo 14 лют. 2010 р., 17:36:37

Для отримання м'яса (втратити жир) і набрати м'язову масу, а також набирає силу, здається, важко спочатку, однак, ретельно розроблений комплекс вправ з правильним харчуванням ви можете отримати результати так швидко, як в 10-12 тижнів.

Схоже, що ви робите те, що я б назвав "типовим" вага програму навчання, яка я боюся, що ви не побачите результати, які ви шукаєте. Щоб заощадити час і переконатися, використовувати всі великі та дрібні групи м'язів під час кожного тренування, спробуйте supersetting. Таким чином, Ви зможете орієнтувати більше м'язів при цьому заощадивши багато часу. Кожне тренування має тривати близько 45-60 хвилин, в залежності від того, скільки вам дійсно потрібно відпочивати між сетами.

Крім того, він добре ізолювати дрібні групи м'язів, такі як завитки і розширення, але вони можуть зайняти багато часу, і ось чому це здорово, щоб також supersetting їх. До речі, ви можете зробити деякі кардіо на вихідні дні, якщо ви хотіли, але я порекомендував би в короткі терміни (менше 30 хвилин) і з більш високою інтенсивністю.

Замість того, щоб спробувати цю програму: чоловік - набрати м'язову масу - тренажерний зал - середній рівень

1-2 тижня (3 дні на тиждень з одним днем відпочинку між ними) - Тонування Всього Тіла

Суперсет один - гантелі сидячи плече прес і гантелі пуш-ап поспіль

Суперсет два –присідання зі штангою і гантелями зниження лава для преса

Суперсет три – гантелі чергувати випади і Лат тягнути вниз

Суперсет з чотирьох дощок (передні і бокові) і альпініст

Виберіть вагу, який дозволить вам виконати не менше 12 повторень, але не більше 15 повторень на 1-2 тижні. Повторити 3 серії, перш ніж перейти до наступного розширеним набором. Намагайтеся тримати дошки (спереду і з боків) і виконати альпініст 30 секунд кожен . Відпочинок 60 секунд між підходами і між надмножеством.

3-7 тижнів (4 дні в тиждень з 2 на 1, потім на 2)

День 1 і 4 - Груди, спина, прес та ікри

Один суперсет – жим лежачи і зігнутому штангою поспіль

Суперсет два – зниження Жим гантелей і Лат тягнути вниз

Суперсет три – кабель крос-овер і усаджений рядок кабелю

Суперсет з чотирьох коліноприклонних стабільності впровадження Кульки і дошки (передні та бічні)

Суперсет п'ять - гантелі пуш-ап рядку і усаджена машина жим ногами ікри підняти

День 2 і 5 - нижня частина тіла, руки, плечі і спалювання жиру

Супер набір один – розширення гантелі випад трицепсів і альпініст

Супер набір з двох гантелей присідати жиму від плечей і тяга гантелі Fly

Супер набір трьох – EZ завиток бар і ез-бар череп роздавити

Супер набір з чотирьох гантелі для тренування біцепсів і трицепсів кабель пуш-вниз

Супер набір п'яти – гусеничку і висока спринт коліно

Виберіть вагу, який дозволить вам виконати не менше 8 повторень, але не більше 12 повторів на 4-7 тижнів. Повторіть ще 2-3 комплекту, перш ніж перейти до наступного розширеним набором. На колінах куля стабільності, дошки (передні і бокові), гусенички і коліно високі спринт, постарайтеся виконати 30 сек кожен . Відпочинок 60 секунд між підходами і між надмножеством.

8-12 тижнів (5 днів на тиждень, включаючи один день висока інтенсивність кардіо тренування з 2 на один, то на 3)

Дні 1 та 4 - основні групи м'язів

Суперсет одну присіданнях зі штангою і жим гантелей

Суперсет два – гантелі сидячи плече Преси та Лат тягнути вниз

Суперсет три – лава для пресу і зігнутому штангою поспіль

Супер набір з чотирьох гантелі пуш-ап рядку і висока спринт коліно

Суперсет п'ять – на колінах стабільність сувої Кульки і дошки (передні та бічні)

2 дні 5 - дрібні групи м'язів

Один суперсет – EZ-бар біцепс завиток і ез-бар череп роздавити

Супер набір з двох гантелей для тренування біцепсів і трицепсів кабель пуш-вниз

Суперсет три - Жим ногами сидячи, машина теляти підняти і альпініст

Включає чотири гусенички і висока спринт коліно

День 6 - Висока Інтенсивність Кардіотренування

Спринт інтервалів - небудь на біговій доріжці чи на вулиці

Спробуйте біг протягом 30 секунд і бігати по 30 секунд на біговій доріжці близько 10 хвилин Або спробувати зробити в 100 метрів тире і пройти 100 метрів тире (виконати 10-20 разів).

Виберіть вагу, який дозволить вам виконати не менше 6 повторень, але не більше 10 повторень на 8-12 тижнів. Повторіть ще 2-3 комплекту, перш ніж перейти до наступного розширеним набором. На колінах куля стабільності, дошки (передні і бокові), гусенички і коліно високі спринт, постарайтеся виконати 30 сек кожен . Відпочинок 60 секунд між підходами і між надмножеством.

Їжа дуже важлива стосовно того, як ви хочете ваше тіло, щоб виглядати і відчувати себе, особливо на пральній дошці АБС і енергії протягом дня. Якби я був тобою, я зосередилася на їжі набагато більше цих продуктів, а не купувати всі добавки з-за вартістю і не ефективним: цільні яйця, змішані горіхи, арахісове масло, авокадо, курячу грудку, рибу, солодкий картопля і переконайтеся, що для завантаження з великою кількістю фруктів і овочів для натуральні вітаміни та мінерали. Дайте мені знати, як ви відчуваєте себе після 4 тижнів у цю програму.

Не забувайте розминатися! І для проміжних рівнів фітнес, хороший спосіб розминки виконувати 2 комплекту з 10 берпи віджимання кожен раз перед початком тренування. До речі, переконайтеся, що ви знаєте, як виконувати кожну вправу правильно, щоб уникнути травм і для досягнення найкращих результатів. Ви можете знайти усі ці вправи на YouTube в ці дні. Удачі і отримуйте задоволення!

+117
user66242 25 квіт. 2014 р., 22:08:33

Люди іноді говорять про "харчування відновлення".

  • Що таке шрот відновлення?
  • Коли скуштувати трапезу відновлення?
  • З чого він повинен складатися?

Можуть бути варіації в залежності від попередньої роботи, але є, ймовірно, деякі керівні принципи.

+103
Shahid Ahmed 9 лют. 2014 р., 09:40:10

Як довго, як ви дозволяєте часу для відновлення, це не повинно мати значення для загальної фізичної підготовки. Переконайтеся, що ви їсте, і ваш сон хороший і ви повинні бути все готово

+103
pileofrocks 13 вер. 2019 р., 20:48:46

Рутинну вас в курсі, як і в засланні, яку ви вказали в коментарі, візьму деякі ідеї з високої інтенсивності тренування (натисніть), щоб зробити один задає роботу.

Загальна ідея, що лежить в натисніть буде так складно, як ви можете, часто використовуючи методи інтенсивності. Як тільки набір буде зроблено, ви дали йому всі ваші і більше нічого не робити, так що ви переходите до наступної вправи. Це дає вам максимальний результат в мінімальні терміни, або так виходить на поле, але це теж дуже важко на вашому тілі і розумі.

Хоча я чув від людей, прогрес на таку рутину я ніколи не бачив повний-тіло в тому ж дусі. Майте на увазі, мета натисніть, щоб перейти як можна інтенсивніше, роблячи відновлення довго і наполегливо. Однак повний рутини тіла, призначений, щоб бути зроблено 3 дні в тиждень, так що відновлення тільки через 48-72 години.

З що сказав, він відчуває, як потроху (натисніть і всього тіла), без використання переваг якого-небудь одного повністю. Я б, напевно, дотримуватися більш традиційних для всього тіла рутина, як мені здається, це може бути важко, щоб вдарити досить інтенсивним, щоб працювати і в той же час тримати частоту вгору (із-за повільного відновлення).

Якщо ви вирішите дати пропонованого рутинну спробувати, хоча, я б запропонував досліджувати заздалегідь удар, а це зовсім інший підхід, ніж звичайні силові тренування. Використання методів інтенсивності натисніть може бути важко зробити правильний і дуже невибаглива, як на ваш організм і центральну нервову систему, так що ви повинні дійсно знати, що ви робите.

+89
Angelowz 5 черв. 2017 р., 02:05:01

На ваше питання можна відповісти і так, і ні, в залежності від рівня вашого розуміння того, що сила. Сила не монотонно збільшуючи кількість, це дуже хаотичною змінної, яка проходить через глибокі долини (коли ви знаходитесь далеко і накопичується багато втоми, через великого об'ємного тренінг) і високі піки (коли ви виходили успішного піку циклу). Є відмінний блозі Брюс Льюїс назвав піки & долин на цю тему.

Більшість силових атлетів провести масову частку свого часу на навчання міжсезоння (пошук "міжсезоння Пауерліфтинг" на Гуглі дає десятки захоплюючих результатів), яка зазвичай гіпертрофія конкретними. Дослідження показали, що площа поперечного перерізу м'язів є найбільш прямим показником його сили і, таким чином, це витримує міркувати, що збільшення її розмірів-це самий надійний спосіб стати сильніше, на додаток до інших переваг, які приносить Вт.Р.Т здоров'я і довголіття (великі м'язи здатні захистити суглоби в ряді фізичних навантажень, включаючи підйом важких предметів і допоможе вам підтримувати більш компактною статури, що добре для вашого життя і якість життя).

Це, як кажуть, залишаючись довгий час в гіпертрофії спеціальної підготовки призведе до зниження міцності можна виразити в цей момент. Це не означає, що ваші м'язи стають слабшими, вони просто адаптуватися до попит і потреби попиту в даний момент часу не піднімати максимальні навантаження. Сила прийде тому дуже швидко з відповідної інтенсифікації та реалізації/піка циклу (у деяких досліджень щодо періодизації блок якщо ви хочете дізнатися більше про це). Ви можете допомогти цьому статися швидше, раніше займаючись спортом-конкретних навичок, які ви хотіли б висловити свою силу на протязі всієї гіпертрофія циклу (так, наприклад, якщо ти готуєшся зустріти Пауерліфтинг, зберігаючи велику частину присідання, жим лежачи і станову тягу разом з вашим вправи з бодібілдингу під час гіпертрофії циклу для того, щоб попрактикуватися у формі з меншою вагою).

+87
Grain 11 бер. 2019 р., 18:23:08

Є багато різних варіантів там. Це залежить від ваших цілей, як ваше тіло працює, яку програму навчання ви робите.

Наприклад, деякі люди можуть піти прямо в свій вага поганий, а люди, як я, потрібні для розминки до неї. Це де зміна ваги вступають в гру.

Оскільки я не знаю вашої мети, я візьму мої цілі в якості прикладу. Моя мета-приріст сили і маси. Тому я прогрітися протягом двох сетах. Один сет з легкою вагою на 15 повторень (60кг), а інший з більш помірним вагою по 12 повторень (84кг).

Як тільки я отримую мою справжню набори (ака не більше розминки), то я поставлю на 100кг і і перейти на 6-8.


Різниця з моїм різновид методу полягає в тому, що я буду набирати масу і силу. Я сумніваюся, що є "краще" спосіб для всіх. Що я маю на увазі, що всі люди різні і кожен може знайти те, що працює краще для них. Ви повинні з'ясувати це на свій власний.

Що стосується розходжень у методах, тим вище повторень можна перейти за короткий проміжок іншому - ви, як правило, працюють на витривалість м'язових волокон. В той час як менше повторень з більш довгими періодами відпочинку вам більше сили і маси порції.


Є багато різних способів, щоб "рвати" ваші м'язи для того, щоб примусити їх рости під час відпочинку (відгулів). Хтось, хто почне поступово знижує їх вага може працювати краще для них. Як я вже сказав, це тема з безліччю різних змінних. Людське тіло працює в приголомшливим боку і не в кожного організм працює таким же чином.

На мою думку, вам доведеться піти туди, тренуй дупу і подивитися, що працює для вас. Мені знадобилося 5 років, щоб зрозуміти, що спрацювало для мене - сподіваюся, ти знайдеш раніше, ніж я зробив!

Удачі.

+65
Rob Bar 14 лип. 2013 р., 04:40:55

Одна книга була корисною Джим Stoppani це енциклопедія м'язи і сила. Він має інформацію про ключових концепцій, програм тренування та харчування разом з зручним список вправ. Вона також ламається, як організувати вашу програму тренування для різних фітнес-цілей (втрата ваги, купуючи м'язову масу і набирає силу).

+57
Peter Gloor 18 груд. 2015 р., 09:08:23

Я ходжу в тренажерний зал протягом 4 тижнів, і я помітив, що є багато людей, які піднімають набагато більше, ніж мені, але вони менше, ніж мене. Я коротко поговорив з деякими з них і їхньою метою є виразно розмір (і вони насправді робити 6-10 повторень в середньому). Вони роблять щось неправильно або це просто різниця в генетиці?

+49
Akash 19 лист. 2012 р., 06:31:47

Показати питання з тегом

$200 cialis coupon 10 mg tadalafil generic 5 mg cialis over the counter at walmart best price for tadalafil 20 mg buy cialis buy cialis generic tadalafil buy cialis online buy cialis online without script buy tadalafil buy tadalafil online canadian cialis online pharmacy canadian pharmacy cialis cheap cialis cheap cialis generic cialis cialis 20 mg best price cialis 20mg cialis 30 day sample cialis 30 day trial coupon cialis and alcohol cialis before and after cialis canada cialis canada pharmacy online cialis cost cialis coupon cialis coupons cialis coupons printable cialis dosage cialis dosage information cialis for daily use cialis for sale cialis free trial cialis free trial voucher for cialis cialis generic cialis generic release date cialis generic tadalafil cialis lowest price cialis online cialis online pharmacy cialis over the counter cialis over the counter at walmart cialis patent expiration date extended cialis picture testimonials cialis pills cialis price cialis prices cialis reviews cialis side effects cialis tadalafil cialis tadalafil 20 mg cialis vs viagra cialis vs viagra which is better cialis without a doctor's prescription cialis without doctor prescription cost of cialis cost of tadalafil generic at walgreens coupon for cialis by manufacturer does cialis lower blood pressure generic cialis generic cialis at walmart generic cialis canada generic cialis canada pharmacy generic cialis from india generic cialis tadalafil generic tadalafil generic tadalafil 20 mg is there a generic for cialis online cialis purchasing cialis on the internet side effects for cialis side effects for tadalafil side effects of cialis tadalafil tadalafil 20 mg tadalafil 20 mg canadian drug stores tadalafil 20mg tadalafil 20mg lowest price tadalafil 5 mg tadalafil 5mg tadalafil cost at walmart tadalafil dosage tadalafil generic tadalafil generic at walgreens tadalafil generic best prices tadalafil online tadalafil price tadalafil side effects tadalafil tablets tadalafil without a doctor's prescription viagra vs cialis viagra vs cialis vs levitra warnings for tadalafil $200 cialis coupon 10 mg tadalafil generic 5 mg cialis over the counter at walmart best price for tadalafil 20 mg buy cialis buy cialis generic tadalafil buy cialis online buy cialis online without script buy tadalafil buy tadalafil online canadian cialis online pharmacy canadian pharmacy cialis cheap cialis cheap cialis generic cialis cialis 20 mg best price cialis 20mg cialis 30 day sample cialis 30 day trial coupon cialis and alcohol cialis before and after cialis canada cialis canada pharmacy online cialis cost cialis coupon cialis coupons cialis coupons printable cialis dosage cialis dosage information cialis for daily use cialis for sale cialis free trial cialis free trial voucher for cialis cialis generic cialis generic release date cialis generic tadalafil cialis lowest price cialis online cialis online pharmacy cialis over the counter cialis over the counter at walmart cialis patent expiration date extended cialis picture testimonials cialis pills cialis price cialis prices cialis reviews cialis side effects cialis tadalafil cialis tadalafil 20 mg cialis vs viagra cialis vs viagra which is better cialis without a doctor's prescription cialis without doctor prescription cost of cialis cost of tadalafil generic at walgreens coupon for cialis by manufacturer does cialis lower blood pressure generic cialis generic cialis at walmart generic cialis canada generic cialis canada pharmacy generic cialis from india generic cialis tadalafil generic tadalafil generic tadalafil 20 mg is there a generic for cialis online cialis purchasing cialis on the internet side effects for cialis side effects for tadalafil side effects of cialis tadalafil tadalafil 20 mg tadalafil 20 mg canadian drug stores tadalafil 20mg tadalafil 20mg lowest price tadalafil 5 mg tadalafil 5mg tadalafil cost at walmart tadalafil dosage tadalafil generic tadalafil generic at walgreens tadalafil generic best prices tadalafil online tadalafil price tadalafil side effects tadalafil tablets tadalafil without a doctor's prescription viagra vs cialis viagra vs cialis vs levitra warnings for tadalafil blue chew viagra scam buy viagra buy viagra online buy viagra online canada pharmacy buy viagra online without script canada pharmacy viagra generic canadian pharcharmy online viagra canadian viagra canadian viagra without a doctor prescription cheap viagra cialis vs viagra cost of viagra female viagra female viagra pills free viagra free viagra samples generic viagra generic viagra 100mg generic viagra available generic viagra canada price generic viagra online pharmacy generic viagra sildenafil citrate generic viagra without a doctor prescription herbal viagra how does viagra work how long does viagra last how much does viagra cost how to take viagra for maximum effect i took viagra mom levitra vs viagra mom gives son viagra natural viagra natural viagra alternatives that work natural viagra substitute nizagara 100 mg vs viagra online viagra online viagra without subscription over the counter viagra real life viagra demonstration revatio vs viagra side effects of viagra sildenafil sildenafil 100mg sildenafil 20 mg sildenafil 20 mg tablet sildenafil 20 mg tablet vs viagra sildenafil citrate sildenafil citrate 100mg sildenafil citrate 20 mg sildenafil coupons sildenafil dosage sildenafil dosage recommendations sildenafil generic sildenafil side effects sophia viagra sophia viagra bikini sophia viagra hot stendra vs viagra stepmom gives son viagra viagra viagra 100mg viagra before after photo actual viagra boner viagra canada online pharmacy viagra coupon viagra coupons viagra coupons from pfizer viagra dosage viagra dosage recommendations viagra erection viagra erection after ejaculation viagra for men viagra for sale viagra for sale on amazon viagra for women viagra generic viagra generic availability viagra generic release date viagra in action viagra on line viagra online viagra online canada pharmacy viagra online pharmacy viagra patent expiration viagra pill viagra pills viagra porn viagra prank viagra prices viagra samples viagra sex viagra side effects viagra substitute viagra vs cialis viagra without a doctor prescription viagra without doctor prescription what is viagra when will generic viagra be available blue chew viagra scam buy viagra buy viagra online buy viagra online canada pharmacy buy viagra online without script canada pharmacy viagra generic canadian pharcharmy online viagra canadian viagra canadian viagra without a doctor prescription cheap viagra cialis vs viagra cost of viagra female viagra female viagra pills free viagra free viagra samples generic viagra generic viagra 100mg generic viagra available generic viagra canada price generic viagra online pharmacy generic viagra sildenafil citrate generic viagra without a doctor prescription herbal viagra how does viagra work how long does viagra last how much does viagra cost how to take viagra for maximum effect i took viagra mom levitra vs viagra mom gives son viagra natural viagra natural viagra alternatives that work natural viagra substitute nizagara 100 mg vs viagra online viagra online viagra without subscription over the counter viagra real life viagra demonstration revatio vs viagra side effects of viagra sildenafil sildenafil 100mg sildenafil 20 mg sildenafil 20 mg tablet sildenafil 20 mg tablet vs viagra sildenafil citrate sildenafil citrate 100mg sildenafil citrate 20 mg sildenafil coupons sildenafil dosage sildenafil dosage recommendations sildenafil generic sildenafil side effects sophia viagra sophia viagra bikini sophia viagra hot stendra vs viagra stepmom gives son viagra viagra viagra 100mg viagra before after photo actual viagra boner viagra canada online pharmacy viagra coupon viagra coupons viagra coupons from pfizer viagra dosage viagra dosage recommendations viagra erection viagra erection after ejaculation viagra for men viagra for sale viagra for sale on amazon viagra for women viagra generic viagra generic availability viagra generic release date viagra in action viagra on line viagra online viagra online canada pharmacy viagra online pharmacy viagra patent expiration viagra pill viagra pills viagra porn viagra prank viagra prices viagra samples viagra sex viagra side effects viagra substitute viagra vs cialis viagra without a doctor prescription viagra without doctor prescription what is viagra when will generic viagra be available $200 cialis coupon 10 mg tadalafil generic 5 mg cialis over the counter at walmart best price for tadalafil 20 mg buy cialis buy cialis generic tadalafil buy cialis online buy cialis online without script buy tadalafil buy tadalafil online canadian cialis online pharmacy canadian pharmacy cialis cheap cialis cheap cialis generic cialis cialis 20 mg best price cialis 20mg cialis 30 day sample cialis 30 day trial coupon cialis and alcohol cialis before and after cialis canada cialis canada pharmacy online cialis cost cialis coupon cialis coupons cialis coupons printable cialis dosage cialis dosage information cialis for daily use cialis for sale cialis free trial cialis free trial voucher for cialis cialis generic cialis generic release date cialis generic tadalafil cialis lowest price cialis online cialis online pharmacy cialis over the counter cialis over the counter at walmart cialis patent expiration date extended cialis picture testimonials cialis pills cialis price cialis prices cialis reviews cialis side effects cialis tadalafil cialis tadalafil 20 mg cialis vs viagra cialis vs viagra which is better cialis without a doctor's prescription cialis without doctor prescription cost of cialis cost of tadalafil generic at walgreens coupon for cialis by manufacturer does cialis lower blood pressure generic cialis generic cialis at walmart generic cialis canada generic cialis canada pharmacy generic cialis from india generic cialis tadalafil generic tadalafil generic tadalafil 20 mg is there a generic for cialis online cialis purchasing cialis on the internet side effects for cialis side effects for tadalafil side effects of cialis tadalafil tadalafil 20 mg tadalafil 20 mg canadian drug stores tadalafil 20mg tadalafil 20mg lowest price tadalafil 5 mg tadalafil 5mg tadalafil cost at walmart tadalafil dosage tadalafil generic tadalafil generic at walgreens tadalafil generic best prices tadalafil online tadalafil price tadalafil side effects tadalafil tablets tadalafil without a doctor's prescription viagra vs cialis viagra vs cialis vs levitra warnings for tadalafil